Κατηγορίες

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Πέμπτη στο Μεσολόγγι

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου υποδέχονται την εορταστική περίοδο με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη (Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου), την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 7:00 μ.μ. με χριστουγεννιάτικα ακούσματα από την Δημοτική Φιλαρμονική «Χ. Καψάλης» την συμμετοχή των ΚΔΑΠ και τη χορωδία του Δήμου μας. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τον Άγιο Βασίλη τα ξωτικά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων σταδιακά θα μεταλαμπαδευτεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα με ποικίλες εκδηλώσεις όπως φωταγωγήσεις, παραστάσεις, μουσική, παιχνίδια και εργαστήρια, με χορούς, εορταστικές αμφιέσεις και Αί Βασίληδες, μεγάλες συναυλίες και πολλές ακόμη δράσεις σε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και θα σκορπίσει αισιοδοξία, χαρά και πολύ κέφι.

Ο Δήμος, σας προσκαλεί να έρθετε, να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πιο όμορφη και μαγευτική περίοδο του έτους, δίνοντας το έναυσμα από την κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πλούσιο πρόγραμμα με τις επιμέρους φωταγωγήσεις και εκδηλώσεις ανά δημοτικό διαμέρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *