Κατηγορίες

Το μεγαλείο της φιλίας! Παράξενες φιλίες μεταξύ ζώων (φωτο & βίντεο)

Καμία φιλία δεν είναι αταίριαστη. Η φιλία ίσως είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του ανθρώπου. Μια πολύ κλασσική και γραφική ατάκα για τη φιλία είναι ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέξαμε να έχουμε. Και όντως αυτό ισχύει. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν οι φίλοι είναι οι άνθρωποι που θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας, είτε για καλούς ή για κακούς λόγους.

Η φιλία όμως δεν είναι σημαντική μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα. Αν πάρουμε για παράδειγμα τους σκύλους που είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Ξέρει να αγαπά ανιδιοτελώς και είναι πάντα πιστός.

Γενίκα τα ζώα όλων των ειδών αγαπούν τις φίλιες. Σκέψου ότι τα περισσότερα από αυτά ζουν σε μικρές ομάδες (οικογένειες). Τόσο καιρό πίστευες ότι τα ζώα «κάνουν παρέα» μεάλλα ζωάκια του είδους. Όμως όπως είπαμε και στην αρχή καμία φιλιά δεν είναι αταίριαστη. Εμείς βρήκαμε φωτογραφίες με ζώα που έχουν φίλους που στην πρώτη ματιά μας φαίνεται περίεργο. Όμως το μεγαλείο της φιλίας δεν έχει περιορισμούς.

Και ξεκινήσουμε από μια φιλία που μας θυμίζει ταινία του Disney.Θυμάσαι μια ταινία που έλεγε ότι όλοι μπορούν να γίνουν φίλοι ακόμα και ένα κυνηγόσκυλο με μια αλεπού; Τελικά αυτό δεν έμεινε μόνο στην ταινία καθώς μια αλεπού κάνεις παρέα μέ ένα σκύλο και είναι αχώριστοι. Παίζουν μαζί και απολαμβάνουν να κάνουν βόλτες παρέα.

Και πάμε σε μια ακόμα φιλία που θυμίζει ταινία και μάλιστα το βιβλίο της ζούγκλας. Ίσως θυμάσαι την ιστορία του Μόγλη που τον προαστεύει ένας αρκούδος, ο Μπαλού, από τον κακό τίγρη Σιρ Χαν. Στην πραγματικότητα ο Μπαλού είναι φίλος με τον Σιρ Χαν και η παρέα μεγαλώνει με μια λέαινα που της αρέσει να κάνει παρέα με αυτούς του 2 τύπους.

Μερικοί σκύλοι αγαπούν το νερό. Αλλά και οι ελέφαντες αγαπούν το νερό. Την αγάπη τους για το νερό λοιπόν, έκανε ένα λαμπραντόρ να αρχίσει να κάνει παρέα με ένα ελέφαντα. Οι δυο τους πλατσουρίζουν στα νερά και ο σκύλος ανεβαίνει στην πλάτη του ελέφαντα για να κάνει βουτιές.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι χιμπατζήδες υιοθετούν άλλα ζωάκια που τα έχουν παρατήσει οι μητέρες του.

Έτσι λοιπόν, ένα χιμπατζής δεν μπορεί να ξεκολλήσει από ένα μωρό τιγράκι.

Ο Μάνι και ο Κάντι είναι δυο μικρά ζωάκια. Είναι πολύ καλοί φίλοι και τους αρέσε να φωνάζουν μαζί. Ο ένας πειράζει τον άλλον και όταν ο Καντι εκνευριστεί βγάζει γλώσσα στον Μάνι.

Τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Μήπως τελικά έκανε κουτάβια; Μια κότα έχει για φίλους 2 μικρά κουταβάκια και τις αρέσει να τα κλωσάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *