Κατηγορίες

Με Διονύση Καλαματιανό και Γιώργο Τσίπρα η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου την Κυριακή 11 Δεκέμβρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ – 6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18:00μμ στο Εργατικό κέντρο Μεσολογγίου.

Καλεσμένοι ομιλητές είναι ο Διονύσης Καλαματιανός, βουλευτής Ηλείας, αν. τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής Δυτ. Αττικής και αν. τομεάρχης Εθνικής Άμυνας ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες, σε συζήτηση για τις ανάγκες τους

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Θέλουμε τους πολίτες αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *