Κατηγορίες

Η διαμάχη συνεχίζεται μεταξύ Νίκου Σπανού και Παντελή Καρατσόλη για την Κοινωφελή

Ο Νίκος Σπανός για άλλη μια φορά πετάει το γάντι στον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Μεσολογγίου Παντελή Καρατσόλη, δίνοντας να εννοηθεί ότι ότι ο δεύτερος “κρύβεται και φοβάται” τον διαχειριστικό έλεγχο.

Σε ανάρτηση του ο Νίκος Σπανός γράφει:

Την Δευτέρα 05.12.2022 ο πρόεδρος της κοινωφελούς με δηλώσεις του, εντυπωσιακές για τον ίδιο, προσβλητικές τόσο για εμένα, που ήμουν επί τρία χρόνια αντιπρόεδρος της κοινωφελούς, όσο και για τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους, μας υποσχέθηκε αυτό για το οποίο πιέστηκε, δηλαδή διαχειριστικό έλεγχο στην κοινωφελή.

Του απάντησα πώς προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και πάλι δικαιώθηκα.

Πέρασε η εβδομάδα δεν έγινε Διοικητικό Συμβούλιο και δεν μπήκε θέμα στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου την 15.12.2022.

Τον πιστεύετε; για μία ακόμα φορά Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Για διευκόλυνση σας, σας θυμίζω το επίμαχο κομμάτι για αυτό που αναφέρομαι και είναι από τη δημοσίευση του.

Ευχαριστώ πολύ και του θυμίζω για άλλη μία φορά ότι:

Κάτι φοβάστε και κάτι κρύβετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΎΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ

Σε όλους αυτούς, καθώς και όλους όσοι απεργάζονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας, απαντώ με πολιτικές πράξεις και όχι με φτηνιάρικα λογύδρια παραπολιτικής και εντυπωσιασμού:

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης εντός της εβδομάδας, θα εγκρίνει μετά από εισήγησή μου την άσκηση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ για ολάκερη τη χρονική περίοδο 2019 – 2022.

2. Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου να εγκριθεί η παραπάνω απόφαση του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης και να συζητηθεί η συνολική της πορεία.

3. Επειδή η θέση του Αντιπροέδρου παραμένει κενή, θα προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή να καλυφθεί από δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, όποιον εκείνη επιλέξει. Αν η πρόταση μου γίνει αποδεκτή, τότε θα είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να διαχειριστούμε από κοινού την «κακοδιαχείριση».

Η πρόταση μου αυτή άλλωστε, κινείται στο πνεύμα διοίκησης του Δημάρχου μας Κώστα Λύρου, ο οποίος επανειλημμένα έχει προτείνει στην αντιπολίτευση να αναλάβει «εν λευκώ» σημαντικούς τομείς του δήμου, όπως τη ΔΕΥΑΜ και το Πνευματικό Κέντρο, αλλά εισέπραξε μόνο άρνηση.

Αυτά προς το παρόν. Το άμεσο μέλλον θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και συγκινήσεις…5 Δεκεμβρίου 2022

Με εκτίμηση

ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *