Κατηγορίες

Δημοπρασία εκμίσθωσης ακινήτων από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Την 2 του μηνός Φεβρουαρίου 2023 ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και από την 13:00 π.μ μέχρι την 13.30 μ., στα γραφεία του Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα διεξαχθεί προφορική πλειοδοτική δημοπρασία εκμισθώσεως ακινήτων.

Η πλειοδοτική δημοπρασία αφορά την εκμίσθωση των αποτελούντων αυτοτελείς και ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες και έχοντας εμβαδόν

α) πενήντα τέσσερα τετραγωνικών μέτρων και εξήντα πέντε εκατοστών (54,65 τ.μ.) και

β) πενήντα τέσσερα τετραγωνικών μέτρων και τριάντα εκατοστών (54,30 τ.μ.) καταστημάτων (γραφεία) του δευτέρου ορόφου μίας οικοδομής που βρίσκεται στο Μεσολόγγι και επί της συμβολής των οδών Θυσίας και Μακρυκώστα (πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών) .

Ως τίμημα εκκίνησης ορίζεται το ποσόν των διακοσίων πενήντα 250,00 Ευρώ, για καθένα εξ αυτών μετά δε την έναρξη της δημοπρασίας κάθε νέα προσφορά πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 2% ανωτέρα της αμέσως προηγουμένης προσφοράς.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακηρύξεως και φάκελος της δημοπρασίας, παρέχονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη δημοπρασία αυτή. (τηλ 2631022322 εσωτ. 4)

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *