Κατηγορίες

Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Μεσολογγιτών Αττικής “ο Άγιος Συμεών” στις 2 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο Άγιος Συμεών», με την ευκαιρία της πρώτης επικοινωνίας για το 2023, εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας και τα μέλη του Συλλόγου, να έχουν μια Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Μετά την αναγκαστική διακοπή των διαφόρων εκδηλώσεων τα τελευταία χρόνια, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του Κορωνοϊού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, για την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς : Στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.45΄, στον Ι. Ν. Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας (οδός Αιόλου και Ευριπίδου) στο Μοναστηράκι, θα τελεσθεί Εσπερινός με Αρτοκλασία, για την εορτή του Αγίου Συμεών (του Χειμωνιάτικου Άη-Συμιού όπως λέμε), προστάτη του Συλλόγου μας, που είναι την επόμενη ημέρα.

Παρακαλούμε δέ τις ευγενικές κυρίες, όπως έκαναν στο παρελθόν έτσι κι εφέτος, να τηρήσουν το έθιμο της προσφοράς της πατροπαράδοτης Μεσολογγίτικης «ρεβανής».

Μετά το πέρας του Εσπερινού και αφού προσφερθούν Άρτος και ρεβανή, θα μεταβούμε στο κέντρο «Μπαϊρακτάρης», Πλατεία Μοναστηράκι, όπου θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *