Κατηγορίες

Επιτελικού κράτους συνέχεια…. / Εγκλωβισμένοι οδηγοί & νήπια πάνω σε θρανία (Video)

Ολοένα και πληθαίνουν οι τραγικές εικόνες από τις συνέπειες της κακοκαιρίας και της κρατικής ανετοιμότητα στην Αττική που αποτυπώνουν την απουσία υποδομών και σωστών έργων.

Μετά τους καταρράκτες στη Βασιλίσσης Σοβίας και στου Στρέφη, νέα καρέ της καταπληκτικής ποιότητας ζωής των πολιτών της Αττικής, έρχονται στο φως.

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο Μαρούσι

Στο Μαρούσι, και συγκεκριμένα στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη, εγκλωβίστηκαν οδηγοί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η στάθμη του νερού στην υπόγεια διάβαση είναι υψηλή, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες για την διέλευσή τους. Πηγή: www.rosa.gr

Νηπιαγωγείο Καλλιθέας: Δασκάλες ανέβασαν τα παιδιά στα θρανία


Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και σε σχολεία. Ενδεικτικά, το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά απομάκρυναν οι δασκάλες.

Ο μεγάλος όγκος νερού που έπεσε είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει νερά το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, δημιουργώντας προβλήματα στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθούν άμεσα.

«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία» έγραψε στο Facebook ο Σπύρος Γεράρδης, πατέρας ενός κοριτσιού στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο είχε πλημμυρίσει και πέρσι μετά από έντονη βροχόπτωση.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *