Κατηγορίες

Αξιοπρόσεκτη η συμμετοχή στη κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου (φωτό)

Αξιοπρόσεκτη η συμμετοχή του κόσμου στην χθεσινή κοπή πίτας με συντροφιά τα τραγούδια της κομπανίας του Θωμά Θεοφιλάτου.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Μεσολογγίου έκοψε την πίτα της , με πολλούς φίλους και την παρουσία των δυο βουλευτών του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργο Βαρεμένο και Θάνο Μωραΐτη.

Στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρ. Γ.Γ Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και ο Σταύρος Καραγκούνης, πρ. Διευθυντής πολιτικού γραφείου Χρ. Σπίρτζη.

Σε ανακοίνωσή της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου αναφέρει:

“Ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις, αλλά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας που όλοι μας αντιμετωπίζουμε από την ανάλγητη κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Το συμπέρασμα ήταν ένα: η Ελπίδα επιστρέφει-Δικαιοσύνη παντού.

Η επόμενη κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ έρχεται για να φέρει ξανά την διαφάνεια στη διακυβέρνηση της χώρας και αξιοπρέπεια στη ζωή μας!”

Στο τέλος της βραδιάς δεν έλειψαν οι εκπλήξεις καθώς το μικρόφωνο πήρε ο Μάκης Θεοφιλάτος και τραγούδησε παρέα με τον Σωτήρη Κοντονάσιο δικηγόρο, πρώην πολιτευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας και τον Πέτρο Σιώτο, συντονιστή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι.

Δείτε φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *