Κατηγορίες

Δύο πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικά γεγονότα ανέλαβε να διοργανώσει για το 2023 ο ΝΟΜεσολογγίου!!

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο ΝΟΜ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του στο λιμάνι. Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού δεκάδες φίλοι, αθλητές όλων των αθλητικών τμημάτων  και γονείς μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση μέσα σε εγκάρδιο και οικογενειακό κλίμα, βραβευτήκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2022, δόθηκαν δώρα σε όλους και τα νέα πτυχία στη 33η σειρά ΣΙΑΘ. Επίσης οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του ΝΟΜεσολογγίου  το 2022 και για τις προγραμματισμένες δράσεις του 2023. 

Οι κυριότερες από αυτές είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα canoe kayak μεγάλων αποστάσεων τον Απρίλιο στο Αιτωλικό, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας optimist/laser  τον Οκτώβριο στη Τουρλίδα και η φιλοξενία της Ουγγρικής ομάδας Vasas kayak team για 20ημερο κοινόβιο προετοιμασίας το Φεβρουάριο στη φιλόξενη λιμνοθάλασσα μας.   

Ενημερώνουμε όλους τους μικρούς μας φίλους ότι οι προπονήσεις canoe-kayak και optimist γίνονται όλο το χρόνο και όποιος θέλει μπορεί να μας επισκεφτεί και να δοκιμάσει τα παραπάνω αθλήματα. Πληροφ [email protected]

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *