Κατηγορίες

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου, παρουσία του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, του Σεβασμιώτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Δαμασκηνού, Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων, Τοπικών Προέδρων και εργαζομένων του Δήμου.

O Δήμαρχος, Κώστας Λύρος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κκ. Δαμασκηνό  που ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη και οικογενειακή ευημερία. «Εύχομαι το νέο έτος να αποτελέσει εφαλτήριο για σκέψη, περισυλλογή και αντίληψη της σημασίας της ενότητας και της ομόνοιας. Η ενότητα, η συγκατάβαση και η αλληλεγγύη προς εξυπηρέτηση ενός ανώτερου σκοπού είναι η βασική προϋπόθεση της προόδου και της επιτυχίας για έναν τόπο.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Λύρος υπογράμμισε επίσης ότι στα τρία χρόνια της θητείας του   έθεσε σε προτεραιότητα  τις αρχές της Δικαιοσυνης, της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας  με συνέπεια λόγων και έργων και ανέφερε ότι είναι  αντιληπτός ο καθημερινός αγώνας της Δημοτικής Αρχής. «Παρά τις δυσκολίες ο Δήμος μας μπαίνει σε μια σειρά και γίνονται βήματα προς τα εμπρός, άλλα μεγάλα, άλλα μικρά, δεν μένουμε όμως ποτέ στάσιμοι. Και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στους εργαζομένους.

Είναι σημαντικό όμως όλοι εμείς που εργαζόμαστε με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου να βάζουμε πάνω απ όλα στις επιλογές μας την εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους. Να θυμόμαστε πάντα πως είτε αιρετοί είτε υπάλληλοι του δήμου, είμαστε λειτουργοί, που θα πρέπει να έχουμε στόχο να πάμε ένα βήμα μπροστά τον τόπο μας. Και όλοι μαζί, με αγάπη και πίστη, μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε η περιοχή μας να προοδεύει!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *