Κατηγορίες

Βέλη από τον Βασίλη Μπρούμα κατά της Όλγας Δασκαλή και του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγιου

ΟΠΑΤΙΣ, ΠΟΝΗΡΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ;

Έτσι ξεκινάει η δημόσια ανακοίνωση του Βασίλη Μπρούμα και συνεχίζει λέγοντας:

Μαθαίνουμε πως φέρελπις και νεοφώτιστη υποψήφια επαγγελματίας πολιτικός, συμπαθής κατά τα άλλα, διαθέτει ένα μεγάλο ”προσόν”, πέρα από τα νιάτα της. Είναι και πονηρούλα.

Συνεχίζοντας αναφέρει:

Φημολογείται πως απευθύνθηκε στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας κρυφή στήριξη στο πρόσωπό της για τις δημοτικές εκλογές, θεωρώντας, προφανώς, πως μπορεί να κοροϊδέψει και να ξεγελάσει τους πάντες. Και όχι μόνο αυτό. Ζήτησε, λέει, να μην ”κατέβει” άλλος υποψήφιος από τον χώρο για να έχει τη μοναδικότητα.

Αν είναι αληθή όλα αυτά, τότε θα πρόκειται για ”άλλα κόλπα” που εισάγουν νέα άτομα στην τοπική πολιτική σκηνή, με κυρίαρχα στοιχεία το θράσος, την υποκρισία, την απόκρυψη της αλήθειας, την έλλειψη θάρρους και καθαρότητας. Και είναι κρίμα.

Άραγε να απευθύνθηκε η ίδια και στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο σκοπό;; Δεν αποκλείεται.

Την πατήσαμε άσχημα ως δήμος την προηγούμενη φορά με την υπερτιμημένη ηλικιακή και πολιτική ”ανανέωση”. Μην την ξαναπάθουμε τώρα.

Αν και δεν μας πέφτει λόγος, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ξεκαθαρίσει σχετικά τη στάση του. Υπάρχει, πάντως, και ένα άλλο κακό προηγούμενο. Όταν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προωθούσε για υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου άτομο που διατηρούσε στενές σχέσεις με τον δικτάτορα της Αιγύπτου Σίσυ, ενώ διέθετε [και διαθέτει] σοβαρούς αυτοδιοικητικούς, άξιους να τους εμπιστευθεί ο κόσμος, ικανούς να κερδίσουν τις δημοτικές εκλογές και αποδεδειγμένα να παράγουν έργο προς όφελος του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πρόβλημα με την τοπική οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τις υποθέσεις της Πόλης και του Δήμου μας.

2 Replies to “Βέλη από τον Βασίλη Μπρούμα κατά της Όλγας Δασκαλή και του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγιου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *