Κατηγορίες

Π. Κατσούλης: ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ – ΑΝάταση ΤΑυτότητα ΜΑχητικότητα /Δυναμική – Πολυσυλλεκτική Εκκίνηση / Προμήνυμα Νίκης και Προοπτικής

Όταν σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς ο χώρος του ραδιομεγάρου κατακλύζεται από πολίτες από κάθε σημείο του διευρυμένου δήμου, στην ιδρυτική εκδήλωση παρουσίασης της νέας δημοτικής παράταξης ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ, τότε εύλογα προδικάζονται οι εξελίξεις πριν και μετά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Εισηγήσεις ανέπτυξαν τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης Ζαχαρίας Νικολογιάννης, Βασίλης Μπρούμας, Κάτια Παντελή – Ντούνη, Νίκος Χονδρός και Ανδρέας Ντάσης, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η Μαργαρίτα Καπνίση. Βιντεοσκοπημένα μηνύματα υποστήριξης απέστειλαν οι Γιώργος Κουτσαγγέλης, Κάτια Αντωνιάδη, Ιωάννα Λαχανά, Χρήστος Μοσχονάς και Κώστας Καζαντζής. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψηφίου Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε τη διακήρυξη, τα ονόματα των πλέον των 120 ιδρυτών της παράταξης, καθώς και το βίντεο της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *