Κατηγορίες

Μεσολόγγι: Για λαϊκισμό μιλάει ο Σωτηρακόπουλος – “Κανένα πρόβλημα θέρμανσης στα σχολεία”

Η επιλογή ορισμένων να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα υποστηρίζοντας πως ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου αδιαφορεί για την επάρκεια πετρελαίου είναι εξοργιστική όταν γνωρίζουν ότι συνειδητά ψεύδονται, διότι η Δημοτική Αρχή μεσούσης της ενεργειακής κρίσης ανταποκρίνεται πλήρως στα αιτήματα των σχολείων.

Απόδειξη του ψευδούς είναι η μη αναφορά σε ονόματα και αριθμό των σχολείων που δήθεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Η δημοτική αρχή δεν αδιαφορεί, ποσό μάλλον όταν πρόκειται για ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Οι οποίες καθυστερήσεις για την συγκρότηση της σχολικής επιτροπής δεν αποτελούν υπαιτιότητά μας και σε καμία περίπτωση δεν επέφεραν έλλειψη θέρμανσης στα σχολεία μας .

Για να αποκαταστήσουμε δε την αλήθεια επισημαίνουμε τα εξής: Για το πετρέλαιο θέρμανσης έχει εγκριθεί δέσμευση συνολικής πίστωσης ύψους 96.729,92ευρω για 2ετη με αρ.Απ.15/22 Διοικητικού Συμβουλίου και ΑΔΑ 9ΠΡ4ΟΚΔΣ-ΜΙ8 και έχει συνταχθεί ιδιωτικό συμφωνητικό στις 7/10/22 και εχει καταχωρηθεί στο ΚΗΜΔΗΣ 22SYNV011605047 15-11-2022.

Καταλήγοντας, είναι λυπηρό να ναρκοθετείται η κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου μας και η προσπάθεια που καταβάλλει να θέσει στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ας πορευθούμε με πολιτικό πολιτισμό, από εδώ και στο εξής και όχι με ψεύδη και λαϊκισμό, γιατί δεν είναι προς όφελος του τόπου μας.

Σωτηρακόπουλος Γεώργιος

Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Παιδείας

Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *