Κατηγορίες

Μεσολόγγι: Σύλληψη τριών νεαρών για ληστεία περιπτέρου με όπλο

Συνελήφθησαν, άμεσα, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις άνδρες (δυο ημεδαποί – ένας αλλοδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, χθες νωρίς το πρωί, οι τρεις κατηγορούμενοι μετέβησαν σε περίπτερο και ο ένας με την απειλή πιστολιού, απαίτησε από την υπάλληλο να του παραδώσει χρήματα, ωστόσο η τελευταία αρνήθηκε και κατά την διαφυγή του, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών κατηγορουμένων, ενώ ένας από αυτούς κατά την σύλληψη του αντιστάθηκε, σπρώχνοντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ στην κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *