Κατηγορίες

Στα σχολεία επικρατεί το χάος / Διευθυντές πληρώνουν από την τσέπη τους μέρος των λειτουργικών τους αναγκών.

Υπάρχουν κάποια όρια στην ανοχή. Ειδικά όταν τα προβλήματα ενός Δήμου είναι διαχρονικά και η θεραπεία τους απαιτεί εύλογο χρόνο αποκατάστασης τότε ο αντιπολιτευτικός λόγος πρέπει να είναι προσεκτικός.

Στα σχολεία όμως επικρατεί το χάος. Δεν πρέπει να υπάρχει πανελλαδικά τέτοια τραγική διαχείριση των σχολικών επιτροπών, οι οποίες διαχειρίζονται τα έσοδα και τα έξοδα των σχολείων, με ευθύνη αποκλειστικά της δημοτικής αρχής.

Δεν αφορά μόνο τους μαθητές και τους γονείς αλλά και τους « ανήμπορους » να αντιδράσουν διευθυντές η τραγελαφική και ταυτόχρονα διοικητική σας ανεπάρκεια κ. Δήμαρχε.

Δεν είναι δυνατό να αναγκάζεται η εκπαιδευτική κοινότητα να μετατρέπεται σε ρόλο επαίτη για τα αυτονόητα επειδή η δημοτική σας αρχή είναι ένας μόνιμος « μπελάς » ανικανότητας και δημιουργικής ασάφειας.

Πίσω από τις άστοχες αποφάσεις σας υπάρχουν παιδιά. Υπάρχουν μαθητές.

Τα σχολεία παραμένουν χωρίς χρήματα, οι διευθυντές αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους μέρος των δαπανών των λειτουργικών τους αναγκών.

Πάρτε την ευθύνη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ως νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου και πρώην πρόεδρος της σχολικής επιτροπής λύστε το πρόβλημα !

ΥΓ. Η προσφιλή σας τακτική να ρίξετε την ευθύνη σε τρίτους απλά θα επιβεβαιώσει το κανόνα.

Διαμαντόπουλος Σπύρος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Οικονομολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *