Κατηγορίες

Ενθουσίασε η τελευταία παράσταση της θεατρικής ομάδας ΠΡΑΞΗ 12 με τίτλο QUO VADIS την Παρασκευή στο Μεσολόγγι

Μια υπέροχη παράσταση είχε την χαρά να παρακολουθήσει το φιλοθεάμον κοινό του Μεσολογγίου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο του Δ. Σολωμού. Ήταν η τελευταία παράσταση της θεατρικής ομάδας ΠΡΑΞΗ 12 με τίτλο QUO VADIS, μια διασκευή του θεατρικού έργου του Στανισλάβ Στρατιέφ.

Το Μεσολόγγι στήριξε με ιδιαίτερη θέρμη και με την πολυπληθή παρουσία του την παράσταση αυτή, ξεχειλίζοντας τον πολυχώρο με κόσμο που δεν είχε κυριολεκτικά πού να καθίσει. Την παράσταση παρακολούθησε και ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο οποίος εντυπωσιάστηκε και «γέλασε με την καρδιά του» όπως ανέφεραν παρευρισκόμενοι.

Αναλυτικά για την παράσταση:

O Guentcho Banev Καθηγητής Βουλγαρικής γλώσσας και κουλτούρας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) ήρθε στο Μεσολόγγι την Παρασκευή 10/2/23 συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ελένη, καλεσμένος από την Bonareva Victoria για να παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση από τις τέσσερις της θεατρικής ομάδας “ΠΡΑΞΗ 12” στον πολυχώρο του Δ. Σολωμού και παραθέτουμε την κριτική του: <<спирка „Месолонги“ – στάση «Μεσολόγγι»

Снощи. Едно прекрасно пътешествие с „Рейс“ на Станислав Стратиев и театрална група „Пракси (Акт) 12“. Една чудесна адаптация със заглавие Quo vadis. Пълна зала, дълбоки послания и много смях. Всичко изпипано с много мерак и любов до последния детайл – дори билетчетата са истински. Сърдечни благодарности за прекрасната постановка и гостоприемството! На добър час и до други спирки! Ще ви очакваме на спирка „Атина“.

Χθες το βράδυ. Ένα υπέροχο ταξίδι με το «Λεωφορείο» του Στανισλάβ Στρατίεβ και τη θεατρική ομάδα «ΠΡΑΞΗ 12». Μια εξαιρετική διασκευή με τίτλο Quo vadis. Γεμάτη αίθουσα, βαθιά μηνύματα και το γέλιο άφθονο. Με πολύ μεράκι και αγάπη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια – ακόμα και τα εισιτήρια είναι αληθινά. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την υπέροχη παράσταση και τη φιλοξενία! Και σε άλλες στάσεις και σταθμούς! Θα σας περιμένουμε και στη στάση «Αθήνα». >>

Ο Καθηγητής Guentcho Banev προχώρησε σε μια τιμητική πρόσκληση, να παρουσιαστεί το έργο στην Φιλοσοφική Αθήνας ως εισηγητική θεατρική πρόταση – διασκευή στο έργο του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα Στάνισλαβ Στρατιεβ, “Το λεωφορείο” , σε συνέδριο Βαλκανικής Λογοτεχνίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *