Κατηγορίες

Μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων δωματίων λόγω καθυστερήσεων για τις εορτές ΕΞΟΔΟΥ στο Μεσολόγγι

Επιστολή του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου προς τον Δήμαρχο για τις καθυστερήσεις στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων των εορτών Εξόδου

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Ενόψει των Εορτών Εξόδου 2023, η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας επισημαίνει τη σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς Δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό των φετινών εκδηλώσεων.

Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης έχουμε δεχθεί έντονα παράπονα από συναδέλφους τού τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου τής πόλης μας, καθώς η αβεβαιότητα που επικρατεί για το αν θα γίνουν ή όχι οι εκδηλώσεις, οδηγεί σε μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων δωματίων για το φετινό Σαββατοκύριακο των Βαΐων.

Υπό τον κίνδυνο να χαθεί μία από τις βασικότερες πηγές εσόδων για την πόλη μας από τους επισκέπτες κατά το διήμερο των Εορτών Εξόδου, σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, όπως συνέβαινε κάθε τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια.

Το αν τελικά το διήμερο των Εορτών συμπέσει με τη διεξαγωγή Βουλευτικών Εκλογών δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για περαιτέρω καθυστερήσεις. Τουναντίον, θεωρούμε απολύτως αναγκαίο ο Δήμος μας να προχωρήσει στον κανονικό προγραμματισμό του ανεξαρτήτως εξωγενών παραγόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *