Κατηγορίες

«Οργή Θεού» σήμερα στο Μεσολόγγι για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης (βιντεο-φωτο)

Ιστορική συγκέντρωση στο Μεσολόγγι σήμερα, με τον κόσμο να ξεσπά ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου του που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε συνθήκες εγκατάλειψης και παρακμής.

Το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου, κατάφεραν να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο, δηλαδή ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης και νοσηλείας για όλους.

Εν έτει 2023 ποιος θα περίμενε ότι η Δημόσια Δωρεάν Υγεία θα είναι λόγος συγκεντρώσεων και διαμαρτυρίας και όχι ένα δεδομένο γεγονός που δικαιούνται όλοι οι πολίτες ανεξαιρέτως!

Μετά από τέσσερα χρόνια στοχοποίησης και συστηματικής πρσπάθειας να μετατραπεί το νοσοκομείο της πόλης σε Κέντρο Υγείας, επιτέλους οι πολίτες βρήκαν την φωνή τους και όρθωσαν το ανάστημα τους.

Ας ελπίσουμε η σημερινή κινητοποίηση να μην είναι και η τελευταία στο Δήμο Μεσολογγίου μιας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες είναι πολλά και η παρακμή που βιώνουν έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.

Δείτε την μεγαλειώδη πορεία από το Νοσοκομείο προς την Κεντρική Πλατεία:

Δείτε την άφιξη της πορείας στην πλατεία με πανό και συνθήματα:

Δείτε τις ομιλίες από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννακό, τον εκπρόσωπο Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ κ. Κουτσουμπέλη, τον πρόεδρο του Εργατικού κέντρου Μεσολογγίου κ. Παπαδημητρόπουλο, τον πρόεδρο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Καραγκούνη:

Δείτε φωτογραφίες :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *