Κατηγορίες

Συνάντηση Κ. Λύρου με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη. Και;

Άλλη μια συνάντηση με στελέχος της κυβέρνησης είχε ο δήμαρχος της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Αυτή την φορά «τα είπε» με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη. Γενικά και αόριστα μάθαμε από το δελτίο τύπου ότι μίλησαν για προβλήματα της πόλης. Τι και πώς δεν έχει σημασία και δεν θα μάθουμε πότε. Άραγε ο έρμος τούτος τόπος κέρδισε κάτι ή επέστρεψε για άλλη μια φορά με άδεια χέρια αλλά με ωραίες φωτογραφίες και νέες γνωριμίες που αφορούν τον ίδιο προσωπικά;

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του δημάρχου:

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Κώστας Λύρος δήλωσε: «Κατά τη σημερινή εγκάρδια συνάντηση μου με τον Παύλο Μαρινάκη είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω  για τα έργα που πραγματοποιούνται στο Δήμο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου καθώς και για τα άμεσα προβλήματα του τόπου μας. Στα πλαίσια της αμοιβαίας εκτίμησης και  συμπαράστασης ανανεώσαμε την συνάντηση μας, αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *