Κατηγορίες

Εξαιρετική η εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή Κρίση και Ακρίβεια. Πόσο και πώς επηρεάζεται η Κοινωνία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Εξαιρετική επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή Κρίση και Ακρίβεια. Πόσο και πώς επηρεάζεται η Κοινωνία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση» που διοργάνωσαν η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  Δυτικής Αθήνας και η ΟΜ ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ στο Περιστέρι, με ομιλητές την Κατερίνα Κνήτου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τον Καθηγητή Δικαίου της Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πειραιά,  Σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υποψήφιο Βουλευτή Κεφαλλονιάς Νίκο Φαραντούρη και τον πρώην ΓΓ του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υποψήφιο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας  Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Θεοδωράκης ανέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ενεργειακή  κρίση και ακρίβεια που ταλανίζει τους πολίτες και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Δήμων και παρουσίασε τις βασικές πτυχές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης, την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων και την ουσιαστική στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *