Κατηγορίες

“Δεν υπέγραψα ποτέ την ιδρυτική διακήρυξη του Κατσούλη”

Έκθετος φαίνεται να είναι ο Πάνος Κατσούλης στο νέο του ξεκίνημα και στην έκδοση των ονομάτων που υπέγραψαν την ιδρυτική του διακήρυξη στη νέα παράταξη ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ που βγήκε στα Μέσα Ενημέρωσης χθες Τρίτη.

Όπως είδαμε, χθες δόθηκαν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα, 143 ατόμων για την ακρίβεια, που συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης Κατσούλη αλλά πριν κλείσουν λίγες ώρες, άρχισαν τα παρατράγουδα.

Σε ανάρτηση του ο Λευτέρης Δακαλάκης χθες το βράδυ, διέψευσε με μήνυμα του στα social media, ότι έχει υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του Κατσούλη και κακώς συμπεριλαμβάνεται το όνομα του στη λίστα που κυκλοφόρησε.

Μάλιστα σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του αναφέρεται ότι υπάρχουν κι άλλα ονόματα που δεν έχουν δώσει την συγκατάθεση τους και βλέπουν να περιφέρονται σε λίστες.

Δεν πέρασε λίγη ώρα και επιβεβαιώσαμε ότι τουλάχιστον δέκα ακόμα μέχρι στιγμής ονόματα είναι στη λίστα και όλο πληθαίνουν, που ΔΕΝ έδωσαν την συγκατάθεση τους.

Μένει να περιμένουμε ώστε να δώσει τις απαντήσεις του ο κ. Κατσούλης για το τι ακριβώς συμβαίνει ώστε τα βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο το σίγουρο είναι, ότι η εικόνα δεν είναι η καλύτερη δυνατή αυτή τη στιγμή, για την νέα πολλά υποσχόμενη υπερ-παράταξη ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ

One Reply to ““Δεν υπέγραψα ποτέ την ιδρυτική διακήρυξη του Κατσούλη””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *