Κατηγορίες

Πόνος, συγκίνηση και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ στη Σιωπηρή Διαμαρτυρία στο Μεσολόγγι χθες βράδυ

Σε κλίμα συγκίνησης και με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ συγκεντρώθηκε πλήθος συμπολιτών μας στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου χθες το βράδυ.

Στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, ίδια σχεδόν ώρα, οι πλατείες γέμισαν με μαυρισμένες ψυχές και δάκρυα που κρυβόντουσαν στο σκοτάδι, από ανθρώπους που πενθούν, που πονούν για τις αδικοχαμένες νεαρές ψυχούλες που έφυγαν πρόωρα.

Η “Αλληλεγγύη για όλους” ανέλαβε την πρωτοβουλία για την Σιωπηρή Διαμαρτυρία σε όλη την Ελλάδα με σύνθημα: “Πενθούμε τους νεκρούς μας, Ζητάμε την αλήθεια”.

Στο Μεσολόγγι πλήθος κόσμου μαζεύτηκε και άναψε ένα κεράκι στη μνήμη αυτών των παιδιών. Ενός λεπτού σιγή ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν για να τιμήσουν την μνήμη των νεκρών τους. Σε κλίμα κατάνυξης και με κουβέντες λιγοστές και βαριές κύλησε ο χρόνος της παρουσίας τους στην πλατεία. Τι να πεις αυτές τις ώρες; Υπάρχουν λόγια να αποτυπώσουν τον θρήνο; Την αδικία; Το ΓΙΑΤΙ;

Στο τέλος του ενός λεπτού σιγής κάποιος φώναξε: ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ!!!

Ο κόσμος απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Την γυμνή αλήθεια και όχι την βολική. Για αυτά τα παιδιά… Για αυτούς τους γονείς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *