Κατηγορίες

Τσαμπουκάς μεταξύ αντιδημάρχου Καραπάνου και εργαζομένων ΧΥΤΑ Παλαίρου / Ήρθε η αστυνομία

Την αστυνομία κάλεσαν οι εργαζόμενοι στον ΧΥΤΑ Παλαίρου όταν με πολύ “άκομψο” τρόπο ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος προσπάθησε να επιβάλει να δεχτούν τα δύο γεμάτα απορριμματοφόρα από το Μεσολόγγι.

Χθες βράδυ βγήκε νέο ΦΕΚ στο οποίο η Πάλαιρος καλείται να δεχτεί 12.000 τόνους σκουπιδιών από το Μεσολόγγι. Σήμερα νωρίς το πρωί λοιπόν έφυγαν τα απορριμματοφόρα από το Μεσολόγγι για Πάλαιρο τα οποία όμως δεν έγιναν δεκτά δεδομένου ότι δεν έχει περιέλθει στα χέρια τους το νέο ΦΕΚ.

Στην συνέχεια οι αντιδήμαρχοι Καραπάνος και Παλιούρας κατέφθασαν στην Πάλαιρο προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν με τον Νίκο Καραπάνο να “ερεθίζει” με την συμπεριφορά και το ύφος του. Το αποτέλεσμα ήταν να καλεστεί η Άμεση Δράση και να καταγράψει το περιστατικό.

Εν συνεχεία αναγκάστηκαν να πάρουν τους δύο οδηγούς οι δύο αντιδήμαρχοι και να γυρίσουν πίσω αφήνοντας ωστόσο τα γεμάτα απορριμματοφόρα εκεί.

Απο Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση αφού ο ΧΥΤΑ Παλαίρου θα αναγκαστεί να δεχτεί τα σκουπίδια του Μεσολογγίου ωστόσο οι εργαζόμενοι εκεί, έχουν “πάρει ανάποδες” και προβλέπεται να κάνουν δύσκολη την ζωή των οδηγών από το Μεσολόγγι οι οποίοι θα πληρώσουν τις συνέπειες της κακοδιαχείρισης και των εριστικών συμπεριφορών.

Νέα ενημέρωση:

Ο δήμαρχος Κώστας Λύρος αυτή την βρίσκεται στο Αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας όπου καταθέτει μήνυση κατά του προέδρου του ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Στην ουσία δηλαδή μηνύει τον ΧΥΤΑ Παλαίρου που δεν παραλαμβάνει τα σκουπίδια Μεσολογγίου ενώ ακόμα δεν έχει περιέλθει στα χέρια του η απόφαση ΦΕΚ που βγήκε χθες βράδυ και δεν έχει περάσει απο Δ.Σ. όπως επιβάλλεται.

Με λίγα λόγια ο ΧΥΤΑ στην Πάλαιρο είναι “και κερατάς και δαρμένος” όπως λέει η λαϊκή παροιμία. Αντί να πούμε ευχαριστώ που μας ανέχονται τόσους μήνες, στο τέλος τους κάνουμε και μήνυση. Αλήθεια κ. Δήμαρχε αυτούς τους τσαμπουκάδες γιατί δεν τους κάνετε και στον δήμαρχο του Αγρινίου που δεν έχει πάρει ούτε σακούλα;;;

2 Replies to “Τσαμπουκάς μεταξύ αντιδημάρχου Καραπάνου και εργαζομένων ΧΥΤΑ Παλαίρου / Ήρθε η αστυνομία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *