Κατηγορίες

Μεσολόγγι: “Πόρτα” έφαγε χθες από το ΔΣ ΧΥΤΑ Παλαίρου για τα σκουπίδια ο Κώστας Λύρος

Με ένα ηχηρό ΟΧΙ απάντησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΥΤΑ Παλαίρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου μετά από συνεδρίαση χθες Δευτέρα.

Με δυο υπέρ και δύο κατά έκλεισε η συνεδρίαση του ΔΣ ΧΥΤΑ Παλαίρου σχετικά με το αν θα δεχτεί ή όχι τα σκουπίδια του δήμου Μεσολογγίου. Στο συμβούλιο δεν κατέστη δυνατή η απουσία του προέδρου τους γιατί, όπως λένε, ήταν εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με το αποτέλεσμα δεν φαινόταν να είναι δυνατή η μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Μεσολογγίου μέχρι και σήμερα και άρα θα βλέπαμε για πολύ καιρό ακόμα τους κάδους γεμάτους και τα ποντίκια να αλωνίζουν “κάνοντας Πάσχα” το επόμενο διάστημα.

“Στα κάγκελα” ακούγεται ότι ήταν ο Κώστας Λύρος που “δεν του πέρασε” και παρά την μήνυση που έκανε στον πρόεδρο του ΧΥΤΑ τις προηγούμενες μέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την DuDuCa News (βλέπε εδώ)

Σήμερα το πρωί ωστόσο, έστειλε εκ νέου απορριμματοφόρα στην Πάλαιρο ενώ, να θυμίσουμε, ότι είχαν “ξεμείνει” ήδη αλλά δύο απορριμματοφόρα εκεί από το Σάββατο, τα οποία δέχτηκαν από τον ΧΥΤΑ Παλαίρου να ξεφορτωθούν. Φαίνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει, ελπίζουμε να είναι κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες χωρίς νέα εμπόδια.

Ίδωμεν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *