Κατηγορίες

Επιστολή προς Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου για το θέμα των σκουπιδιών

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου έχει γίνει αποδέκτης σοβαρών παραπόνων από επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου μας για την απαράδεκτη κατάσταση που εξακολουθεί να επικρατεί στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας με τα σκουπίδια.

Η συσσώρευση απορριμάτων γύρω από τους κάδους αποτελεί, πρώτα και κύρια, σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, συνθέτει μια άθλια εικόνα για την τοπική αγορά, καθώς οι συνάδελφοί μας βλέπουν τα σκουπίδια να έχουν πνίξει τα πεζοδρόμια και τις εισόδους των καταστημάτων τους, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε τη δημοτική αρχή να προβεί άμεσα στις κατάλληλες ενέργειες, απευθυνόμενη στις αρμόδιες κρατικές αρχές, προκειμένου να υπάρξει εξομάλυνση της κατάστασης με την έγκαιρη και συστηματική αποκομιδή των σκουπιδιών.

Σε διαφορετική περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου διεκδικώντας το αυτονόητο, δηλαδή ένα Μεσολόγγι με καθαρούς δρόμους που σέβεται την υγεία του καταναλωτικού κοινού και των δημοτών του εν γένει.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *