Κατηγορίες

Παρέμβαση εισαγγελέα στον ΧΥΤΑ Παλαίρου – Στο αυτόφορο αντιδήμαρχος, μέλος του Δ.Σ. του ΧΥΤΑ

Με εντολή του εισαγγελέα άνοιξαν οι πύλες στον ΧΥΤΑ Παλαίρου πριν λίγη ώρα, προκειμένου να αδειάσουν τα τέσσερα απορριμματοφόρα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου τα οποία ήταν σε αναμονή φορτωμένα από νωρίς το πρωί (βλέπε εδώ).

Μετά το τρίτο τηλεφώνημα του εισαγγελέα και μετά από σθεναρή αντίσταση του αντιδημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας και του εκπροσώπου του ΧΥΤΑ Παλαίρου οι οποίοι αρνούνταν να αφήσουν τα απορριμματοφόρα από το Μεσολόγγι να αδειάσουν, τελικά άνοιξαν οι μπάρες και υπήρξε αίσιο τέλος για το ξεφόρτωμα των σκουπιδιών σήμερα.

Ωστόσο με την αυτόφορη διαδικασία ο αντιδήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Τσακάλης ακολούθησε το αστυνομικό όχημα που καλέστηκε στο μέρος και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για παρεμπόδιση διαδικασίας στην οποία συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατεί αναβρασμός των κατοίκων στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας μετά την σύλληψη του αντιδημάρχου και διαμηνύουν ότι θα υπάρξουν περαιτέρω κινητοποιήσεις και αντιδράσεις. Όλα δείχνουν ότι δεν θα τελειώσει το νέο σήριαλ που άρχισε να εκτυλίσσεται με το νέο ΦΕΚ της Παρασκευής 3 Μαρτίου το οποίο υποχρεώνει τον ΧΥΤΑ Παλαίρου να δεχτεί 12.000 τόνους σκουπιδιών από τον Δήμο Ι,Π. Μεσολογγίου (βλέπε εδώ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *