Κατηγορίες

Και σήμερα στους δρόμους οι νέοι για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών

Και σήμερα, οι νέοι κατέβηκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν δικαίωση για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη.


Ούτε οι συγγνώμες του Πρωθυπουργού, ούτε τα on camera δάκρυα των υπουργών κατάφεραν να σβήσουν την οργή των νέων για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Και σήμερα, οι νέοι κατέβηκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν δικαίωση για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη.

Στη φοιτητική κοινότητα επικρατεί έντονος αναβρασμός μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τους νέους να συνεχίζουν ανυποχώρητα τον αγώνα τους κόντρα στην συγκάλυψη.

Μετά τις χθεσινές μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα, και στην Αθήνα αλλά και στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν νέες συγκεντρώσεις. Στην Αθήνα, οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, ενώ οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη ένωσαν τις φωνές τους στο κεντρικό σύνθημα «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».


Οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα, διαμαρτυρίας και έγραψαν ένα σύνθημα με κόκκινη μπογιά στο οδόστρωμα. Το ένα τμήμα της πορείας κατέληξε έξω από την πρυτανεία του ΑΠΘ και το δεύτερο έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Νέο φοιτητικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Επίσης νέο συλλαλητήριο συνδικάτων, μαζικών φορέων, φοιτητικών συλλόγων και μαθητών για την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, καθώς και σε άλλες πόλεις της χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *