Κατηγορίες

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη Πανελλαδική απεργία Πέμπτη 16/3 – Κυβερνητική προβοκάτσια για την απεργία

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής Απεργιακής Κινητοποίησης την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για να απαιτήσουμε να πληρώσουν οι υπαίτιοι του εγκλήματος των Τεμπών. Επιβάλλεται να αποκαλυφθούν, να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά εδώ και τώρα, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.


Το έγκλημα των Τεμπών δεν γίνεται να το αφήσουμε να συγκαλυφθεί. Αυτοί που πιστεύουν ότι με αστείους επικοινωνιακούς χειρισμούς, με δήθεν θλιμμένους Υπουργούς, με συγνώμες, με αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων και με επιτροπές διερεύνησης θα καλύψουν τις βαρύτατες ευθύνες τους για την τραγωδία, πλανώνται πλάνη οικτρά. Τα χέρια τους έχουν βαφτεί με αίμα αθώων ανθρώπων και πρέπει να τιμωρηθούν.


Δεν γίνεται να ζούμε κατά τύχη. Δεν γίνεται να «πάμε και όπου βγει». Είμαστε άνθρωποι δεν είμαστε αριθμοί. Προέχει η ασφάλεια όλων μας.


Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της εμπορευματοποίησης των Δημοσίων Υπηρεσιών με μόνο σκοπό το εύκολο κέρδος κάποιων σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών. Είναι η ώρα να μπει ένα τέλος στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.


Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας καλεί τα Πρωτοβάθμια Σωματεία σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα και άλλους φορείς να οργανώσουν συγκεντρώσεις και δράσεις σε κάθε γωνιά του Νομού και όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν σε αυτές τις κινητοποιήσεις.
Συνθήματά μας: «δεν ήταν δυστύχημα… ήταν δολοφονία!!! καμία συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών, οι υπαίτιοι πρέπει να πληρώσουν»


«Προδιαγεγραμμένο έγκλημα και οι ένοχοι γνωστοί!!! ποτάμι να τους πνίξει να γίνει η οργή!!!»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΒΑΣΩ ΜΑΛΑΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΑ.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε δελτίο τύπου της, αναφέρει “Προβοκάτσια” της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα:

Η προβοκάτσια της κυβέρνησης κάτω από το φόβο της λαϊκής
κατακραυγής δε θα περάσει!
Κανονικά θα γίνει η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16/03/23


Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που
αναπαράγουν και διάφορα sites ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την
Πέμπτη 16 του Μάρτη βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο
Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.


Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.


Παράνομη βγήκε σήμερα η απεργία-αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη.


Καλούμε τον υπουργό να ανασκευάσει ΑΜΕΣΑ.


Καλούμε όσα ΜΜΕ γράφουν ανακρίβειες να ανασκευάσουν και να μην παραπληροφορούν τους πολίτες.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/3!


Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί.
Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα
καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *