Κατηγορίες

Με τον συνδυασμό του Κώστα Λύρου ο Κ. Κατσαρός & η Σ. Αϊβάζογλου

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του δημάρχου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ Αιτ/νιας, Κώστας Κατσαρός ενώ νωρίτερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της και η Σοφία Αϊβάζογλου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κατσαρού:

“Η πρόταση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου να ασχοληθώ εκ νέου με την πολιτική στον τόπο μου συμμετέχοντας στο συνδυασμό του είναι για μένα μια τιμητική πρόσκληση – πρόκληση την οποία και αποδέχτηκα.

Από τη στιγμή που πήρα εδώ και χρόνια την μεγάλη απόφαση να ζήσω και να δημιουργήσω την οικογένειά μου στην γενέτειρά μου, έχω επαφή και ζω από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας, έχω τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια αγωνία με όλους τους συμπολίτες μου.

Τα πολλά χρόνια της ασχολίας μου με τα κοινά, έχω μάθει πως οι νίκες έρχονται με αγώνα, με ρεαλιστικές προτάσεις κι όχι με στείρα κριτική, με ψύχραιμες σκέψεις κι όχι με εύκολους αφορισμούς, βήμα βήμα, μεθοδικά και όχι με ερασιτεχνικό ενθουσιασμό. Ρίχνουμε ματιές στο παρελθόν για να διδασκόμαστε από αυτό και έχουμε το βλέμμα στο μέλλον για να σχεδιάζουμε το αύριο των παιδιών μας.

Αυτό τον αγώνα θα δώσω κι εγώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και εύχομαι ο αγώνας να είναι καλός, ελπιδοφόρος για την περιοχή μας και να οδηγήσει σε μια νέα και ακόμη πιο αποτελεσματική θητεία.

Σας καλώ να πορευτούμε μαζί, υποσχόμενος ότι όπως πάντα θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.”

Η ανακοίνωση της κ. Αϊβάζογλου:

Εκτιμώντας την συνειδητή προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια για την διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου μας, την αμερόληπτη και προς το συμφέρον των δημοτών στάση του Δημάρχου Κώστα Λύρου στα μείζονα ζητήματα που μας απασχολούν, αλλά και την σύγχρονη αντίληψη διοίκησης που θέτει σε προτεραιότητα τα δύσκολα πλην όμως κρίσιμα για το μέλλον θέματα και όχι τα επιφανειακά, αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου για να συμπορευτώ μαζί του.

Η νομική μου κατάρτιση, η εμπειρία μου στο χειρισμό διοικητικών υποθέσεων, που έτυχαν της αναγνώρισης του Δημάρχου, αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μου για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο τόπο, για μια πιο οργανωμένη κοινωνία, είναι στην διάθεση αυτής της προσπάθειας, στην οποία θα είμαι υποψήφια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *