Κατηγορίες

Η Πηνελόπη Σιδηρά νέα ειδική συνεργάτης της παράταξης Μεσολόγγι -Ξανά Μπροστά

Σε ανακοίνωση του ο Νίκος Καραπάνος ενημέρωσε ότι στην παράταξη του ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ Ξανά Μπροστά, ειδική συνεργάτης στον τομέα Ενέργειας και Πρωτογενή Τομέα αναλαμβάνει η Πηνελόπη Σιδηρά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Ειδική συνεργάτης της παράταξής μας και μέλος της ομάδας μας ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά αναλαμβάνει η Πηνελόπη Σιδηρά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη στον τομέα της Ενέργειας και στον Πρωτογενή Τομέα.

Με ένα βαρύ βιογραφικό με γνώσεις και εμπειρία αλλά και με αγάπη για τον τόπο μας έχουμε τη τιμή να την καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας.

Η Πηνελόπη Σιδηρά είναι Χημικός με Μεταπτυχιακά στην Διαχείριση Αποβλήτων και στην Επιστήμη Υλικών, με Μελετητικό Πτυχίο κατ.27 για Περιβαλλοντικές Μελέτες.Είναι Επικεφαλής Επιθεωρητής συστημάτων ISO και GlobalG.A.P. και με μακρόχρονη εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως project manager σε μεγάλα κτιριακά έργα, σε Φωτοβολταικούς Σταθμούς, εγκαταστάσεις Net Metering και σε μονάδα Βιοαερίου, Υπεύθυνη Παραγωγής και Ασφάλειας Τροφίμων σε Τυροκομική μονάδα και πλεον διαπρέπει ως Ελεύθερη Επαγγελματίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *