Κατηγορίες

Συνάντηση πρύτανη Πανεπ/μίου Πατρών με τον Γρηγόρη Θεοδωράκη για την Γεωπονική Σχολή στην Αιτωλοακαρνανία

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα και ενημέρωση για τα κρίσιμα θέματα της Γεωπονικής Σχολής στην Αιτωλοακαρνανία είχε σήμερα ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μαζί με την πρώην βουλεύτρια Μαρία Τριανταφύλλου και τον Παντελή Σκαρμούτσό, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία για το μέλλον και δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρύτανη, ήταν το φλέγον θέμα της ονομαστικής αναγνώρισης επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους αποφοίτους των περισσότερων τμημάτων που λειτουργούν σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Να θυμίσουμε ότι οι φοιτητές τόσο στο Μεσολόγγι όσο και στο Αγρίνιο, το τελευταίο διάστημα έχουν κινητοποιηθεί δυναμικά και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την αυτονόητη αναγνώριση των πτυχίων τους και την επαγγελματική τους αποκατάσταση, κάνοντας μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες στις δυο μεγάλες πόλεις του Νομού.

Σε ανάρτηση του ο Γρηγόρης Θεοδωράκης αναφέρει τα εξής:

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα και ενημέρωση για τα κρίσιμα θέματα της Γεωπονικής Σχολής στην Αιτωλοακαρνανία. Η ονομαστική αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους αποφοίτους των περισσότερων τμημάτων που λειτουργούν σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο είναι μια πρώτη δικαίωση. Όμως ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την αναγνώριση και για τα υπόλοιπα τμήματα αλλά και συνολικά για τη στήριξη και αναβάθμισή τους.

Η Αιτωλοακαρνανία δικαιούται μια ισχυρή Γεωπονική Σχολή με άμεση σύνδεση με την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Η Αιτωλοακαρνανία δικαιούται μια ισχυρή Γεωπονική Σχολή με άμεση σύνδεση με την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *