Κατηγορίες

Επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρόεδρος του “κόμματος Κασιδιάρη”

Ο Α. Κανελλόπουλος επιβεβαίωσε ακόμη πως ο Η.Κασιδιάρης “θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας”, αν το κόμμα κατέβει στις εκλογές.

Όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, ο πρώην αντιεισαγγελέας εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία.

Όπως ακόμη ανακοινώθηκε, ο “Πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσει το τροποποιηθέν Καταστατικό εντός των προσεχών ημερών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και εν συνεχεία θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό”.

Σημειώνεται ότι στις 5 Μαΐου, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ανακηρύξει τους συνδυασμούς και θα αποφανθεί για το Εθνικό Κόμμα-Ελληνες, καθώς και για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα λάβουν μέρος στις εκλογές. Το ερώτημα είναι αν το τροποποιηθέν καταστατικό του κόμματος θα αποτελέσει το όχημα για να μετέχει τελικά στις εκλογές, ως “κληρονόμος” της Χρυσής Αυγής.


Όπως αναφέρει το News 24/7, ο ίδιος ο Κανελλόπουλος ισχυρίζεται πως δεν είναι “αχυράνθρωπος” του Κασιδιάρη, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών για την διεύθυνση της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή. Πέραν του αν το κόμμα θα λάβει το “πράσινο φως” για να κατέβει, ή αν θα απαγορευτεί η συμμετοχή του, από τα παραπάνω αποδεικνύεται μια βαθύτατη διαπλοκή των χρυσαυγιτών με τη δικαστική εξουσία, η οποία επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Ο Κανελλόπουλος δήλωνε επίσης πρόσφατα στην “Πελοπόννησο”, πως ο κομματικός σχηματισμός “με τις τροποποιήσεις που επέρχονται, είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις επιταγές του Συντάγματος”. Υποστήριξε ότι εφόσον κατέλθουν οι “Ελληνες” στις εκλογές, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, χωρίς προς το παρόν να διευκρινίζει σε ποιες από τις εκλογικές περιφέρειες του λεκανοπεδίου και της συμπρωτεύουσας.

Ο Α. Κανελλόπουλος επιβεβαίωσε ακόμη πως ο Ηλίας Κασιδιάρης “θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας”, αν τελικά το κόμμα κατέβει στην εκλογική διαδικασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *