Κατηγορίες

Στα 2 ευρώ πάλι η τιμή της βενζίνης – Νέο κύμα ανοδικής πορείας

Σήμερα το πρωί η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής προειδοποίησε ότι η τιμή της αμόλυβδης θα επιστρέψει στα επίπεδα των 2 ευρώ το λίτρο για τις ημέρες των εορτών.

Στο επίκεντρο των ημερών οι αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης -αυξήσεις που θα επηρεάσουν χιλιάδες πολίτες που θα επιχειρήσουν να εκδράμουν για να περάσουν τις ημέρες των γιορτών σε χωριά κι εξοχικά.

«Έχει δημιουργηθεί πανικός, μετά τις ανακοινώσεις του ΟΠΕΚ», είπε η Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στο Mega, και περιέγραψε ότι «χτες το πρωί στο μαγαζί, είχε τόσο κόσμο … πανικοβλήθηκε ο κόσμος. Θα μου πείτε, θα σωθεί με ένα γέμισμα; Καταλαβαίνετε πόσο επηρεάζουν οι ειδήσεις την αγοραστική δύναμη του κόσμου».

«Ο κλάδος πάει βήμα-βήμα, με τα τιμολόγια. Εμείς, όσοι έχουμε αγοράσει μέχρι και χτες, είμαστε στα 1,9-1,91 ευρώ ανά λίτρο για την αμόλυβδη. Θα την βρείτε και 1,88 ευρώ, αλλά και 1,93-1,94 ευρώ, ανάλογα με τα τιμολόγια που έχουμε. Το πλαφόν είναι ακόμη στην πλάτη μας, μέχρι τέλος του Ιουνίου του 2023. Αν πάει έτσι, οπωσδήποτε. Όταν έχουμε 1.91-1.93 δε θα πάει στα νησιά; Όσοι θα φύγουν για διακοπές από Δευτέρα, θα πρέπει να φύγουν ‘γεμάτοι’, όχι με άδεια ρεζερβουάρ, πάνε στην Εθνική Οδό και μετά κάνουν παράπονα, Όχι μόνο για την τιμή όσο και για την ποιότητα στο καύσιμο» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *