Κατηγορίες

Συνάντηση του Γρ. Θεοδωράκη με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μετά το νοσοκομείο και τον πρύτανη Πανεπιστημίου

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και περιλάμβανε ευρεία γκάμα θεμάτων με πιο σημαντικό αυτό της υποστελέχωσης που μαστίζει τις περισσότερες υπηρεσίες του Δήμου, ενώ του επιδόθηκε και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις των εργαζομένων.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι: «Οι Δήμοι πρέπει και μπορούν να αποτελέσουν πυλώνες δημοκρατίας, ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η στήριξη και ενίσχυση τους αποτελεί βασική προτεραιότητα μας|»

Τους τελευταίους μήνες ο Γρηγόρης Θεοδωράκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας έχει «οργώσει» τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και κάνει συναντήσεις με φορείς και ανθρώπους που βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις, προσπαθώντας να γνωρίσει από πρώτο χέρι και να ενημερωθεί για όλα τα προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης και ουσιαστικής επίλυσης, ανταλλάσσοντας απόψεις για την προοπτική της Αιτωλοακαρνανίας

Σχεδόν καθημερινά επισκέπτεται και την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου και συναντά πολίτες αλλά και σωματεία, συλλόγους και άλλες συλλογικότητες.

Πρόσφατα μάλιστα είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου μιλώντας με την υποδιοικήτρια και εκπροσώπους των εργαζομένων και του ιατρικού προσωπικού και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα: Η υποστελέχωση έχει χτυπήσει κόκκινο» για το νοσοκομείο της Ιερής Πόλης, σημειώνοντας ότι πρέπει κατ΄ ελάχιστο:

  • Να ολοκληρωθούν τάχιστα οι εξαγγελθείσες προσλήψεις των 5 γιατρών.
  • Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων.
  • Να διασφαλιστεί η παραμονή του επικουρικού προσωπικού.
  • Χρέος όλων των Αιτωλοακαρνάνων να στηρίξουμε τα Νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου.
  • Χρέος όλων μας να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Επίσης προ ολίγων ημερών ο ίδιος είχε συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα, για την Γεωπονική Σχολή του Μεσολογγίου αλλά και του Αγρινίου λέγοντας ότι:

«Η ονομαστική αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους αποφοίτους των περισσότερων τμημάτων που λειτουργούν σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο είναι μια πρώτη δικαίωση.

Όμως ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την αναγνώριση και για τα υπόλοιπα τμήματα αλλά και συνολικά για τη στήριξη και αναβάθμισή τους.

Η Αιτωλοακαρνανία δικαιούται μια ισχυρή Γεωπονική Σχολή με άμεση σύνδεση με την τοπική κοινωνία και οικονομία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *