Κατηγορίες

Στον Κήπο των Ηρώων για κατάθεση στεφάνου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Γεωργούλης

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Γεωργούλης, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Μεσολόγγι, προσκεκλημένος του Κέντρου Ελληνοϊταλικού Πολιτισμού Ι. Π. Μεσολογγίου “Nea Koinè”, και απέτισε φόρο τιμής στον Κήπο των Ηρώων, ανήμερα της επετείου της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων. Ο ευρωβουλευτής κατέθεσε στεφάνι και τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους. Τον συνόδευσε ο Λευτέρης Δακαλάκης, και ο Χρήστος Βλαχογιάννης ενώ τον πλαισίωσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου.

Στην επίσκεψη του Αλέξη Γεωργούλη στον τύμβο, έδωσε το παρόν και ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Λύρος και απευθυνόμενος στον προσκεκλημένο ο οποίος έχει την θέση του συντονιστή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ιδρυτικό μέλος της ομάδας φιλίας πολιτιστικών δημιουργών του Ευρ. Κοινοβουλίου, ζήτησε να κάνει το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει τον ένδοξο και ιερό τούτο τόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά επισκέφτηκε την Δημοτική Πινακοθήκη και αργότερα θα συναντηθεί με μέλη της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου.

Στη συνέχεια, σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 στις 21:00 ακριβώς θα παρευρεθεί στην βραδιά που είναι αφιερωμένη στον Ιταλικό Φιλελληνισμό κατά την Έξοδο του Μεσολογγίου και στον σύγχρονο ελληνόφωνο Ιταλό ποιητή, Fernando Pensa. Κατά την εκδήλωση αυτή θα γίνει η παρουσίαση της προαναφερθείσης ποιητικής συλλογής του Fernando Pensa στο επιβλητικό “Κτήριο Χρυσόγελου”, στο Μεσολόγγι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *