Κατηγορίες

Σάρωσε τα βραβεία ο Πασιόπουλος με το «ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ GOLD SELECTION» 

Το προϊόν «ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ GOLD SELECTION» της εταιρίας «Πασιόπουλος Ε.Ε.» απέσπασε τρία αστέρια για τη γεύση και την ποιότητά του, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλα τα  διαγωνιζόμενα προϊόντα με 18,77, ενώ κατέκτησεεπίσης το Platinum βραβείο «Best of AFFA 2023» ως το καλύτερο προϊόν του φετινού διαγωνισμού.

Η εταιρία «Πασιόπουλος Ε.Ε.» με έδρα την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κέρδισε το 1ο βραβείο στα φετινά Athens Fine Food Awards (AFFA), που διοργανώθηκαν από την Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας..

Τα Athens Fine Food Awards, αποτελεί τη σημαντικότερη προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα για την συγκέντρωση,καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών. Αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειάς τους.

Στην κριτική επιτροπή των AFFA 2021 κλήθηκαν να προσφέρουν την εμπειρία τους καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο τους όπως σημαντικοί chefs με βραβεύσεις και αστέρια Michelin, sommelier ποτών και ελαιολάδων, F&B Managers και πολυβραβευμένοι γραφίστες με σημαντικές δουλειές στον χώρο των τροφίμων.

Σκοπός των AFFA είναι να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής. Την ελληνική παραγωγή που στηρίζεται στην πρώτη ύλη, την καινοτομία, την τεχνογνωσία, τις καλές πρακτικές και την θρεπτική αξία.

Το λινκ με τους νικητές και την βαθμολογία:

Πηγή: aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *