Κατηγορίες

Συμπόρευση Ελένης Καρβέλη και Κωνσταντίνου Γκρέκα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Λύρο

Συμπόρευση Ελένης Καρβέλη

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Ελένη Καρβέλη του Κων/νου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Νομική Κομοτηνής συναναστράφηκα με φοιτητές και από άλλες πόλεις κι είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τους τόπους καταγωγής μας.

Επειδή αισθάνομαι μια θλίψη για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ευλογημένος τόπος που ζούμε και επειδή αγαπώ τον τόπο μας, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, για να μπορέσω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην πρόοδο και την προκοπή του, σαν νέα επιστήμονας.

Ευτυχής συγκυρία ήταν η γνωριμία μου με τον κ. Θανάση Λύρο, για τον οποίον είχα ακούσει τόσα πράγματα για την δράση και την προσφορά του στην πόλη μου και την περιοχή μας σε ανύποπτο χρόνο. Μιλώντας μαζί του κατάλαβα πως ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο κατάλληλος για να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη, σε ένα Δήμο με τεράστιες προοπτικές, που όμως δεν έχει ακόμα βρει τον τρόπο να τις αναδείξει.

Είναι τιμή για μένα και μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει πραγματικά.

Ελένη Καρβέλη του Κων/νου

Τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Κομοτηνής

Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Συμπόρευση Κωνσταντίνου Γκρέκα

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Γκρέκα και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον άνθρωπο και άξιο επιστήμονα, Θανάση Λύρο, που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον τόπο μας.

Χρειάζονται άνθρωποι ικανοί, που να ξέρουν τα θέματα και να μπορούν να διεκδικήσουν πράγματα. Δεν θέλουμε ψέματα και μεγάλα λόγια, έργα θέλουμε.

Ως πρόεδρος του Αγροτικού-Αλιευτικού Συνεταιρισμού Αιτωλικού «Ο Προφήτης Ηλίας» ξέρω καλά πως η λιμνοθάλασσα μας έχει πολλές δυνατότητες παραγωγής και τουριστικής ανάπτυξης και ο Θανάσης Λύρος, έχει τις γνώσεις και τη δυναμική να βοηθήσει όλους μας να βελτιώσουμε την ζωή μας, γιατί δυστυχώς σήμερα πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Προσκαλώ δε και όλους τους συμπολίτες μου, που δεν τον ξέρουν, να τον συναντήσουν και να τον γνωρίσουν από κοντά, για να εκτιμήσουν την ικανότητά του και να αποφασίσουν σωστά. Έτσι, δεν θα διαμαρτύρονται μετά πως διάλεξαν το λάθος άνθρωπο.

Θα είμαι μαζί του σε ό,τι με χρειαστεί και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο.

Γκρέκας Κωνσταντίνος

Πρόεδρος του Αγροτικού-Αλιευτικού Συνεταιρισμού Αιτωλικού «Ο Προφήτης Ηλίας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *