Κατηγορίες

Επιστολή προς Αστυν. Διευθυντή Αιτωλίας για παραβατικότητα κατά επιχειρήσεων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΣΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η έκρηξη εγκληματικότητας που παρατηρείται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα στο εμπορικό κέντρο και σε άλλες περιοχές του Μεσολογγίου, δημιουργεί κλίμα ακραίας ανασφάλειας και φόβου στους επιχειρηματίες της πόλης μας.

Σήμερα έγινε διάρρηξη σε κεντρικό χρυσοχοείο, σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου, όπου επιτήδειοι έσπασαν τα ρολά και άδειασαν τις προθήκες του καταστήματος.

Αυτή ήταν η τρίτη εγκληματική ενέργεια σε βάρος χρυσοχοείου μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ανάλογες απόπειρες κατά άλλων χρυσοχοείων σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους. Με λίγα λόγια χτυπήθηκαν τα τρία από τα πέντε χρυσοχοεία της πόλης μας και την ίδια ώρα δυστυχώς η Ελληνική Αστυνομία αγρόν ηγόραζε!

Τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς, τα οποία καταστρέφουν περιουσίες και ολόκληρες οικογένειες που ζουν από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, επιβάλλεται να αποτρέπονται πριν καν τη γέννησή τους, όχι να αρκούμαστε απλώς σε εκ των υστέρων καταγραφές και διαπιστώσεις.

Απαιτούμε από την Ασφάλεια Μεσολογγίου και τα συναφή σώματα που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας να εντείνουν τις περιπολίες κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης και να αντιμετωπιστούν προληπτικά παραβατικές ενέργειες σε βάρος των καταστημάτων του Μεσολογγίου.

Οι έμποροι και οι επιχειρηματίες της πόλης δηλώνουν πως δεν θα ανεχθούν περαιτέρω περιστατικά όπου θα βλέπουν επιτήδειους να κλέβουν το βιος τους και αυτοί να μένουν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν ληφθούν άμεσα και ορατά μέτρα αστυνόμευσης και δεν υπάρξουν απτά αποτελέσματα στις έρευνες εξεύρεσης των ενόχων, τότε μην αναζητήσετε αλλού ευθύνες για τυχόν πράξεις αυτοδικίας που θα προκύψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *