Κατηγορίες

Το πρώτο Multisport Festival του 2023 έρχεται στο Μεσολόγγι!

Το MESSOLONGHI EXPERIENCE είναι γεγονός!

«Κώστας Λύρος: Μια γιορτή του αθλητισμού που προάγει τα ιδεώδη της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.

Μια γιορτή αφιερωμένη στους ήρωες της ζωής, σε αυτούς που έδωσαν ζωή από τη ζωή τους »

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση με πλήθος συμμετεχόντων που θα διαγωνιστούν σε μια εκπληκτική διαδρομή κατά μήκος της λιμνοθάλασσας.

Πρόκειται για το πρώτο Multisport Festival του 2023 με την ονομασία «MESSOLONGHI EXPERIENCE – ΤΡΙΑΘΛΟ ΖΩΗΣ» που θα διεξαχθεί στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 υπό τη συνδιοργάνωση του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων, της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αφιερώνεται στη Δωρεά Οργάνων και στη διάδοση του μηνύματος: «ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ».

Το πρόγραμμα του μεγάλου αυτού αθλητικού Φεστιβάλ περιλαμβάνει αθλήματα τύπου Olympic triathlon, Sprint triathlon, Aquathlon sprint, Sprint/Olympic triathlon relay, Children triathlon, Children aquathlon.

Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή είναι αφιερωμένη σε ένα ιερό σκοπό και στο πέρας της εκδήλωσης θα βραβευτούν ιδιαίτερα οι οικογένειες των συνδημοτών μας που με μεγαλείο ψυχής, παρά τον πόνο και την θλίψη, που βίωσαν εξαιτίας της απώλειας των αγαπημένων τους προσώπων, βρήκαν το σθένος και το κουράγιο να δωρίσουν τα όργανα των παιδιών τους. Η κίνηση αυτή αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ευχαριστιών προς την ιερή αυτή δωρεά που μέσα από την απώλεια έδωσε ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας χαρίζοντας ζωή και ελπίδα.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στον κάτωθι σύνδεσμο:

Το πρώτο Multisport Festival του 2023 έρχεται στο Μεσολόγγι!

Να επισημανθεί επιπροσθέτως ότι για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης την Κυριακή 30 Απριλίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο link του αγώνα: https://scexperience.gr/

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *