Κατηγορίες

«Λείπουν 10.000 συνομιλίες από τη δικογραφία για Καραϊβάζ» καταγγέλλει η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του

Για παράνομες παρακολουθήσεις του δημοσιογράφου από την ΕΥΠ και για «εξαφάνιση» στοιχείων της δικογραφίας κάνει λόγο η συνήγορος της μητέρας και της αδελφής του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

Η Ροή Παυλέα, δικηγόρος της μητέρας και αδελφής του δημοσιογράφου, μίλησε το πρωί στο Mega, καταγγέλλοντας ότι από τη δικογραφία προκύπτει ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε παράνομα τον δημοσιογράφων, ενώ λείπουν περίπου 10.000 παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες.

«Επειδή έχω ένα πελάτη από την Greek Mafia και υπάρχει το όνομα του Γιώργου στην υπόθεση. Μέσα στη δικογραφία υπάρχουν συνομιλίες με ημερομηνίες που φαίνεται πως παρακολουθούσαν τον Γιώργο. Η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε. Όπως γνωρίζουμε, οι παρακολουθήσεις πρέπει να έχουν ένα νομικό πλαίσιο και καταγράφονται για κάποιους μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται για κάποιους μήνες», είπε για να προσθέσει «στη δικογραφίες υπάρχουν κάποιες παράνομες συνομιλίες αλλά υπάρχουν και 10.000 συνομιλίες που έχουν εξαφανιστεί. Φαίνεται πως λείπουν. Στον φάκελο υπάρχουν οι ημερομηνίες από τις παρακολουθήσεις αλλά φαίνεται πως μέσα υπάρχουν λιγότερες. Ο Γιώργος ήξερε πως τον παρακολουθούσαν. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στον έναν ”εγκέφαλο”. Οι μαφιόζοι ήθελαν να καθαρίσουν το συντομότερο δυνατόν τον Γιώργο γι’ αυτό επέλεξαν Έλληνες εκτελεστές».

Αναφορικά με τα δύο αδέλφια, 48 και 40 ετών, που έχουν συλληφθεί από την περασμένη εβδομάδα, σήμερα έφτασε η ώρα της απολογίας τους, όμως και οι δύο αρνούνται όλες τις κατηγορίες. Να σημειωθεί πως παρά τους πανηγυρισμούς της γαλάζιας κυβέρνησης, πληροφορίες της «Εφ.Συν.» αναφέρουν το μεγαλύτερο μέρος των ερευνών και αναλύσεων για την υπόθεση είχε ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *