Κατηγορίες

Μόνο υποσχέσεις από την 6η ΥΠΕ και από πράξεις τίποτα για το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο μας είναι γνωστή εδώ και καιρό με την υποστελέχωση τόσο σε Νοσηλευτικό αλλά κυρίως σε Ιατρικό προσωπικό.

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και μετά από πολλές προσπάθειες βρέθηκε Γιατρός Παθολόγος για να καλύψει με επικουρική σύμβαση το Νοσοκομείο μας.

Η απάντηση της 6 ΥΠΕ ήταν πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε η πρόσληψη να γίνει άμεσα και να καλυφθεί ένα από τα κενά της Παθολογικής κλινικής. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και δεν έχει υπογραφεί ακόμα η προκήρυξη της θέσης.

Ρωτάμε τον κύριο Καρβέλη γιατί αυτή η καθυστέρηση εφόσον γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ελλείψεις της Παθολογικής κλινικής και γενικότερα τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο μας; Καλή η προεκλογική περίοδος αλλά το κράτος και η λειτουργία του δεν σταματούν με την προκήρυξη των εκλογών!!!

Ελπίζουμε στην άμεση διευθέτηση τού θέματος για το καλό όλων των συμπολιτών. Επίσης ζητάμε την απόσυρση τής πρόσφατης εγκυκλίου της κυρίας Γκαγκα κατά την οποία οι γιατροί υποχρεούνται να καλύπτουν στα επείγοντα παθήσεις που δεν ανήκουν στα πλαίσια τής ειδικότητας τους. Η εγκύκλιος αυτή γυρίζει το ΕΣΥ στις αρχές τού προηγουμένου αιώνα ενώ παράλληλα δημιουργεί νέο κύμα φύγεις των ιατρών από τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Το ΔΣ του Σωματείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *