Κατηγορίες

Πλάι στον Θανάση Λύρο η Δέσποινα Μεταξούλη, η Παρασκευή Παπαγεωργίου & η Θεοδώρα Καντούνη – Μυλωνά

Με τρεις νέες υποψηφιότητες στον συνδυασμό του προχωρά ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Λύρος και τις παρουσιάζει στους δημότες του Μεσολογγίου. Είναι η Δέσποινα Μεταξούλη, η Παρασκευή Παπαγεωργίου & η Θεοδώρα Καντούνη – Μυλωνά.

Συμπόρευση Δέσποινας Μεταξούλη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Δέσποινα Μεταξούλη, από την Κατοχή, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είμαι πολύτεκνη μητέρα και δραστηριοποιούμαι στον αγροτικό τομέα. Όλοι γνωρίζετε πως ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μιας χώρας. Στο Δήμο μας έχουμε πολλές δυνατότητες για την αγροτική παραγωγή. Όμως χρειαζόμαστε βοήθεια από ανθρώπους ικανούς, που να μπορούν να διεκδικήσουν από την πολιτεία αυτά που δικαιούμαστε και να κάνουν έργα που θα διευκολύνουν τη ζωή μας και παράλληλα να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε τα παιδιά μας να μείνουν και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Ο πολιτισμός και ο τουρισμός είναι δύο πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, που αν αξιοποιηθούν κατάλληλα μπορούν να φέρουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.   

Συμπορεύομαι με τον κ. Θανάση Λύρο, έναν ικανό και αποτελεσματικό άνθρωπο, τον οποίον έχω γνωρίσει και εμπιστεύομαι ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλους μας και να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Είναι γνωστός ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε υπερήφανοι και δεν θα μετανιώσουμε για την επιλογή μας αυτή.

Η ανάπτυξη του Δήμου μας θα μας ωφελήσει όλους.

Δέσποινα Μεταξούλη

Πολύτεκνη μητέρα, Αγρότισσα

Συμπόρευση Παρασκευής Παπαγεωργίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Παρασκευή Παπαγεωργίου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είμαι μια Μεσολογγίτισσα μητέρα και ζω εδώ με την οικογένειά μου. Ο εργασιακός μου χώρος είναι ο χώρος της Υγείας, με την ειδικότητα της νοσηλεύτριας. Δυστυχώς, όπως όλοι μας παρατηρούμε, ο Δήμος μας κάθε φορά είναι και χειρότερα.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς από τους προηγούμενους Δημάρχους δεν κατέστη δυνατό ο Δήμος μας να οδηγηθεί σε αναπτυξιακή τροχιά, δηλαδή αύξηση θέσεων εργασίας και επομένως και πληθυσμού.

Απεναντίας, ο πληθυσμός στο Δήμο μας μειώθηκε υπερβολικά, οι θέσεις εργασίας σπανίζουν, με αποτέλεσμα κι εγώ αυτή τη στιγμή να είμαι άνεργη.

Ακούγοντας το κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, κ. Θανάση Λύρου, και κουβεντιάζοντας με πολλούς συμπολίτες μου για τη μεγάλη του προσφορά στον τόπο, αφού και το ΕΠΑΛ, όπου εγώ φοίτησα, έγινε με δικές του ενέργειες, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα.

Επιδίωξα συνάντηση μαζί του και από την συζήτηση πείστηκα πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, με κύρος και ικανότητα, να συμβάλει στο σταμάτημα του κατήφορου που έχει πάρει ο Δήμος μας. Στον αγώνα αυτόν θα είμαι υποψήφια μαζί του.

Είμαι βέβαιη πως αν όλοι μας πεισθούμε και δώσουμε την δύναμη με την ψήφο και τη συμμετοχή μας στον κ. Θανάση Λύρο, θα δούμε μια πραγματική ανάπτυξη στο Δήμο μας σε κάθε τομέα.   

Παρασκευή Παπαγεωργίου

Νοσηλεύτρια

Συμπόρευση Θεοδώρας (Δώρας) Καντούνη – Μυλωνά με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Θεοδώρα (Δώρα) Καντούνη – Μυλωνά και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

“Δραστηριοποιούμαι στον αγροτικό τομέα και ιδιαίτερα στην κτηνοτροφία, ένα πολύ δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι του πρωτογενούς τομέα. Η χώρα μας είναι ελλειμματική σε ανάγκες κρέατος αιγοπροβάτων και αναγκάζεται να εισάγει το 50-60% από ξένες χώρες. Επομένως είναι ανάγκη να ενισχυθεί η κτηνοτροφία στο Δήμο μας με κάθε τρόπο, γιατί διαφορετικά δεν θα μείνει κανένα ζώο στην περιοχή μας.   

Χρειάζονται όμως άνθρωποι ικανοί, που να έχουν γνώση αυτών των θεμάτων και να μπορούν να διεκδικήσουν όσα χρειάζεται ο τόπος μας.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός και ως Γεωπόνος και ως επιτυχημένος Δικηγόρος και γνωρίζω πολύ καλά πως είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, με προσφορά στον τόπο.

Είμαι σίγουρη πως από τη θέση του Δημάρχου μπορεί να βοηθήσει το Δήμο και ιδιαίτερα τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, που υποφέρουν από τη συνεχή υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής, από οικονομική εξαθλίωση, με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να μην μπορούν να ζήσουν πλέον εδώ και να εγκαταλείπουν τα χωριά μας.

Ο Θανάσης Λύρος είναι άνθρωπος με ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει να αναπτυχθεί η κτηνοτροφική μας παραγωγή.

Με όλες μου τις δυνάμεις θα βοηθήσω κι εγώ για να πάει ο Δήμος μας μπροστά.”

Θεοδώρα (Δώρα) Καντούνη – Μυλωνά

Επαγγελματίας αγρότισσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *