Κατηγορίες

Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Μεσολόγγι με το Νίκο Μπίστη

Δυναμική συμμετοχή είχαν τα εγκαίνια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου για το εκλογικό κέντρο και την παρουσίαση ψηφοδελτίου τους, στην Χαριλάου Τρικούπη 1 στην κεντρική πλατεία.


Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο Νίκος Μπίστης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Παρευρέθηκαν στο σύνολο τους οι υποψήφιοι βουλευτές της παράταξης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι: Σίσυ Αθανασούλη, Γιώργος Βαρεμένος, Γρηγόρης Θεοδωράκης, Μίλτος Ζαμπάρας, Σταύρος Καραγκούνης, Γεωργία Μιχαλάτου, Θάνος Μωραΐτης, Φωτεινή Παντιώρα και η Ειρήνη Τσιμπλή.

Ο Νίκος Μπίστης στην ομιλία του κάλεσε τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να βοηθήσουν ωστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση. Ενημέρωσε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ των 50 πρώτων ημερών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατώτατο μισθό στα 880 ευρώ, αύξηση 10% στο Δημόσιο, αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ για όλους, μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ . Επισης ζήτησε να γίνουν εκείνοι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ που θα βγει πόρτα πόρτα να το διαδώσει και να πείσει τον κόσμο για την διαφορά μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων τόσο στην πολιτική που ασκούν σε σχέση με την κοινωνία, όσο και με το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που παρότι κάνουν ότι μπορούν για να το αμαυρώσουν, δεν καταφέρνουν να πείσουν με το σύνθημα ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

Οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν στο τέλος της ομιλίας τον Νίκο Μπίστη, έχοντας την βεβαιότητα ότι στις 21 Μαΐου ο λαός θα αποφασίσει να προχωρήσει μπροστά, χαράσσοντας πολιτική που να ευνοεί τους πολλούς και όχι τους λίγους και τους πλούσιους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *