Κατηγορίες

Με αγκαλιές υποδέχτηκαν τον Γρηγόρη Θεοδωράκη στο Μεσολόγγι το Σάββατο

Το Σάββατο 6 Μαΐου ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έκανε περιοδεία στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Μεσολόγγι,

Αρχικά επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς, ακούγοντας με ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και με τους διερχόμενους καταναλωτές, οι οποίοι με ιδιαίτερα ζεστό και εγκάρδιο τρόπο τον αγκάλιαζαν και του δήλωναν την στήριξη τους ως έναν άνθρωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Μεσολογγίου αλλά και ως έναν άνθρωπο που στο πρόσωπο του βλέπουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, μιας και είναι στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Θεοδωράκης διέσχισε το μεγαλύτερο εμπορικό μέρος της πόλης, συνομίλησε με καταστηματάρχες, εμπόρους, θαμώνες και διερχόμενους με πολύ φιλική διάθεση μιας και οι περισσότεροι ήταν γνωστοί και φίλοι.

Κατέληξε στα καταστήματα της Χαριλάου Τρικούπη που ήταν γεμάτα με κόσμο λόγω Σαββάτου και καλοκαιρίας, πίνοντας και ο ίδιος τον καφέ της ξεκούρασης με φίλους.

Ο Γρηγόρης Θεοδωράκης απ ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους Μεσολογγίτες και όχι μόνο, αφού με την απλότητα, την αμεσότητα και το ζεστό χαμόγελο του, κερδίζει τους ανθρώπους και αυτό είναι το ατού του στην μάχη της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μαΐου. Οι Αιτωλοακαρνάνες έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα το ήθος και την αμεσότητα του εκτός από τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις του στη δημόσια διοίκηση και αυτά είναι τα συστατικά που έχουν κάνει τον κ. Θεοδωράκη να είναι ενα από τα φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Φωτογραφικό υλικό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *