Οι μαθητές μας της Β και Γ τάξης του τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, από «πρώτο χέρι» ,την διαδρομή που ακολουθεί ένα προϊόν μέχρι να φτάσει στα σημεία πώλησής του, έτσι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του κυρίου Στέφου που βρίσκεται στη θέση Μπούζα Αιτωλικού.
Στις εγκαταστάσεις οι μαθητές γνώρισαν το πώς γίνεται η επεξεργασία, συσκευασία και προώθηση των προϊόντων του αυγοτάραχου αλλά και άλλων ειδών όπως καπνιστό χταπόδι και γαρίδα . Όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, κάθε προϊόν που φεύγει από το εργοστάσιο, αποτελεί έναν ξεχωριστό πρεσβευτή που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης , για να μυήσει τον καταναλωτή σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.