Κατηγορίες

Το Messolonghi by Locals με δεκάδες δράσεις ξεκίνησε το 2023

Με ένα σύντομο βίντεο οι “ντόπιοι” του Μεσολογγίου μας παρουσιάζουν το πλούσιο έργο που παράγεται καθημερινά με πηγή έμπνευσης τον τόπο του Μεσολογγίου και με όραμα ένα βιώσιμο μέλλον γι’ αυτόν. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

“Το πρώτο τρίμηνο για το 2023 στο Messolonghi By Locals αποτελεί παρελθόν αλλά οι εμπειρίες και οι συνεργασίες που δημιουργήθηκαν σε αυτό μας δίνουν δύναμη και μας γεμίζουν αισιοδοξία για τη συνέχεια. Σε ένα σύντομο βίντεο αποτυπώνεται η καθημερινή δράση του οργανισμού σε πολλά επίπεδα: 

Καθημερινή λειτουργία του Τοπικού Κόμβου_Local HUB 

Κέντρο πληροφόρησης για τους επισκέπτες του Μεσολογγίου 

Εκπαιδευτικές δράσεις και προγράμματα 

Ταξιδιωτικές βιωματικές εμπειρίες 

Ανάδειξη του Μεσολογγίου ως έναν υπεύθυνο ταξιδιωτικό προορισμό 

Οι 103 δράσεις που υλοποιήθηκαν σε μόλις 3 μήνες αποτελούν απόδειξη για την γεμάτη δράσεις καθημερινότητα. Συνεχίζουμε, με όραμα ένα βιώσιμο μέλλον για τον τόπο μας, όπου οι νέοι θα έχουν λόγο να επιστρέψουν και να ζήσουν στο Μεσολόγγι. 

Γίνε και εσύ κομμάτι της αλλαγής!”

Δείτε το βίντεο: 
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmessolonghibylocals%2Fvideos%2F161538796604115%2F&show_text=false&width=560&t=0” width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

https://fb.watch/kqbhuQprMg/


Το Μεσολόγγι των ντόπιων

Messolonghi by Locals 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *