Κατηγορίες

Ειρήνη Τσιμπλή: Μια υποψήφια που ξεχωρίζει, δίνοντας έναν σεμνό και αξιοπρεπή αγώνα

Πέρα από τις ηχηρές υποψηφιότητες και τα «βαριά» βιογραφικά των έντονων κομματικών – πολιτικών διαδρομών των περισσότερων υποψηφίων, υπάρχουν κι εκείνες οι υποψηφιότητες που κινούνται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, είτε κατ’ επιλογή, είτε λόγω αντικειμενικών καταστάσεων.

Μια από τις υποψηφιότητες αυτές, είναι ασφαλώς της κ. Ειρήνης Τσιμπλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, άνεργης μητέρας σήμερα (σ.σ. εργάζονταν παλιότερα στον δήμο Ξηρομέρου) , με καταγωγή από τη Λεπενoύ και συζύγου του πυροσβέστη Θεόδωρου Γεωργαλή, από το Ξηρόμερο.

Η κ. Τσιμπλή, προσπαθεί και ανταποκρίνεται αξιοπρεπώς, σε έναν ακόμη δύσκολο ρόλο που έχει αναλάβει μετά την τιμητική στο πρόσωπο της υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με τα προεκλογικά της φυλλάδια στα χέρια, με τον σύζυγό της πάντα δίπλα της, περιοδεύει σε μια τεράστια εκλογική περιφέρεια με «όπλα» της τις θέσεις της κι  ένα ειλικρινές χαμόγελο που δεν περνά απαρατήρητο.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό και με τον ρόλο της μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, με την κ. Τσιμπλή να καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη εξίσωση που όμως δεν την πτοεί…

Αν μη τι άλλο, είναι μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζει για τον αγνό και αξιοπρεπή αγώνα της και αξίζει να την στηρίξει κανείς, εκτιμώντας το ήθος, το χαμηλό και ειλικρινές προφίλ της αλλά και το αυθεντικό χαμόγελο της που κερδίζει ακόμα και τους μη ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Όσοι ασχολούνται με την πολιτική και τις επερχόμενες εκλογές, έχουν αντιληφθεί την κούραση του κόσμου και την άρνηση του να «ακολουθεί» με τον κλασσικό πατροπαράδοτο τρόπο τους πολιτικούς υποψηφίους. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο «παλιό και φθαρμένο» και η ανάγκη για ανανέωση μιας άλλης ηθικής και ενός άλλου ύφους είναι εμφανής. Οι ψηφοφόροι τον τελευταίο καιρό, έχουν «πήξει» στις χαιρετούρες και τις μαζώξεις με τους ίδιους ξύλινους λόγους και το πολιτικάντικο προφίλ των τάχα φιλικών υποψηφίων, που από την επόμενη ημέρα των εκλογών εξαφανίζονται και από την ζωή μας αλλά και από τα προβλήματα του τόπου.

Η Ειρήνη Τσιμπλή είναι μια παρουσία που κάνει τη διαφορά και αξίζει την επιβράβευση με μια ψήφο.

tsimpli
tsimpli3

με πληροφορίες από το agriniopress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *