Κατηγορίες

Με πολύ κόσμο και συγκίνηση η ομιλία του Γ. Βαρεμένου στο Μεσολόγγι

Γέμισε το ξενοδοχείο Liberty από συντρόφους και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργο Βαρεμένο στην προεκλογική ομιλία του στο Μεσολογγι, σήμερα Δευτέρα.

Ο Γιώργος Βαρεμένος στην ομιλία του, αναφέρθηκε αρχικά στο αδιέξοδο που έχει φτάσει η ελληνική κοινωνία κατά την περίοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και απαρίθμησε τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο μέσος Έλληνας όπως η ακρίβεια στην ενέργεια και την σίτιση, οι παράνομες παρακολουθήσεις, η ιδιωτικοποίηση της παιδείας, η υποβάθμιση των δημοσίων νοσοκομείων κ.α.

Αναφέρθηκε ειδικότερα στα προβλήματα των αγροτών και την ελιά Καλαμών, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου που είναι στο πρόγραμμα της ΝΔ να υποβαθμιστεί σε Κέντρο Υγείας, στην Γεωπονική Σχολή Μεσολογγίου για την οποία είχε δώσει και ο ίδιος προσωπικό αγώνα και σταδιακά αποδυναμώνεται, για την Μαρίνα Μεσολογγίου, την Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού και τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί και να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στον τόπο μας αλλά και στην χώρα, σε μια πιθανή επανεκλογή του Μητσοτάκη. Μάλιστα ανέφερε ότι πολλοί νέοι του λένε ότι φοβούνται και ψάχνουν να βρουν την χώρα που θα καταφύγουν αν ξαναβγεί ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Βαρεμένος έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς χαιρετούσε φίλους, παλιούς συντρόφους και συνοδοιπόρους χρόνων.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *