Κατηγορίες

Γονείς θυμάτων των Τεμπών σε Μητσοτάκη: «Αν νιώθει αθώος, να παραιτηθεί από την ασυλία του και να αφεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς»

«Αυτό που έχω να πω για τη δήλωση του πρωθυπουργού, αλλά και τις προηγούμενες που έχει κάνει, είναι ότι χρησιμοποιεί λέξεις που είναι πολύ προσβλητικές. Επιλέγει να μιλά για θυσία, αστοχία και τώρα για εργαλειοποίηση, προκειμένου να αναφερθεί σε ένα θέμα που χρειάζεται περισσότερο σεβασμό» επισημαίνει απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη o εκπρόσωπος του «Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/2/2023», Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Mιλώντας στο ieidiseis, υπογραμμίζει ότι το να κάνει μια οικογένεια μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όπως και κατά συγκεκριμένων υπεύθυνων, είναι δικαίωμά της. «Είναι μια διαδικασία, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Είναι ο μοναδικός τρόπος που έχεις για να βρεις δικαιοσύνη: Να καταθέσεις μήνυση εναντίον αυτών που θεωρούνται υπεύθυνοι».

Αν ο κύριος Μητσοτάκης νιώθει αθώος, σημειώνει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, από όλη αυτή την ιστορία, είναι πολύ εύκολο να το αποδείξει. «Να παραιτηθεί από την ασυλία του και να αφεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς να τον κρίνουν. Αν νομίζει ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι υπουργοί του, ο ίδιος που ήξερε τόσα χρόνια τι γινόταν…».

«Δεν το εργαλειοποιούμε εμείς, αυτοί το εργαλειοποιούν», τονίζει ενώ αναφέρεται με εξαιρετικά απαξιωτικό τρόπο για τον Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Μεταφορών των Τεμπών που διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών: «Εγώ είμαι Καραμανλικός, για να ξέρετε. Στην οδό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μπροστά στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό που συνέβη. Φώναζαν: “Μαύρο, μαύρο στον Καραμανλή – το μόνο που τ’ αξίζει είναι η φυλακή”. Υπάρχει πιο μεγάλη ντροπή από αυτό για κάποιον πολιτικό;», επισημαίνει ο εκπρόσωπος του «Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/2/2023».

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει ακόμα ότι γνώριζαν εδώ και χρόνια το χάλι του σιδηροδρόμου και χωρίς ντροπή μιλούσαν για ασφάλεια. «Εργαλειοποιούμε εμείς; Θα βρούμε τρόπο να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα στον σιδηρόδρομο, πείτε στον κ. Μητσοτάκη».

One Reply to “Γονείς θυμάτων των Τεμπών σε Μητσοτάκη: «Αν νιώθει αθώος, να παραιτηθεί από την ασυλία του και να αφεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς»”

  1. Τι να πεις για τον κόσμο που έχει χάσει τα παιδιά του κουράγιο και καλή επιτυχία 🤞

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *