Κατηγορίες

Η Βυρωνική Εταιρεία Ι.Π. Μεσολογγίου συμμετέχει στον εορτασμό για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συμμετέχει στον εορτασμό του ICOM για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων με την υλοποίηση τεσσάρων (4) δράσεων:

1) Στο Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της Βυρωνικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Ήρωας & Ο Φιλέλληνας: ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ και ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ» ώρα 9:00-11:00 π.μ., με την ΣΤ τάξη του 48ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Υλοποίηση, Παναγιώτα Σαραγκανίδα, Εκπαιδευτικός.

2) Στον Κήπο των Ηρώων, θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κήπος Ηρώων: Γνωρίζοντας το Μεσολόγγι μέσα από την Ιστορία του» ώρα 9:45-11:00 π.μ., με 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου ( όλο το σχολείο). Υλοποίηση, Έλενα Σπίνουλα-Ζαβιτσανάκη, Φιλόλογος.

3) Στον Κήπο των Ηρώων, θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κήπος Ηρώων: Γνωρίζοντας το Μεσολόγγι μέσα από την Ιστορία του» ώρα 11:30 π.μ.-12:30 μ.μ., με το 48ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (όλο το σχολείο).Υλοποίηση, Έλενα Σπίνουλα-Ζαβιτσανάκη, Φιλόλογος.

4) Στο Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της Βυρωνικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Λόρδος Βύρων και Φιλελληνισμός» με ξενάγηση στην επετειακή έκθεση «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ’21:ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ» του ΕΙΜ, ώρα 11:30 π.μ.-12:30 μ.μ.. Συμμετέχει το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.
Υλοποίηση, Ροδάνθη-Ρόζα Φλώρου, Πρόεδρος, Βυρωνικής Εταιρείας Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *